Noi extinderi pentru rețeaua de apă din Cămărușu

by Christian Suciu

Compania de Apă ”Someș” a scos la licitație lucrările de extindere a rețelei de apă din localitatea Cămărușu. Investiția se ridică la 2.137.000 de lei și este finanțată de către Consiliul Județean Cluj. În prezent rețeaua de apă din Cămărșu se întinde pe o lungime de 8 kilometri iar 1,5 kilometri noi ar fi adăugați în urma lucrărilor necesare în urma numărului de locuitori ai satului.

Stația de apă existentă beneficiază de trei stații de pompare și una de epurare însă Președintele Consiliului Județean, Alin Tișe, consideră că investiția ar spori considerabil calitatea vieții în satul cluejan.

”Este important ca serviciul de alimentare cu apă potabilă din Cămărașu să fie dublat de un sistem de canalizare eficient. Acesta va fi realizat în beneficiul direct al locuitorilor, dar și pentru creșterea nivelului de protecție a mediului înconjurător.” a declarat Alin Tișe. Îna cest moment toate localitățile componente ale comunei Cămărașu sunt racordate la conducta de aducțiune care distribuie apă potabilizată de la Stația de tratare Gilău iar în urma lucrărilor toate gospodăriile vor fi racordate la rețeaua de canalizare.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza