NEWS ALERT | Messi a ajuns la UN ACORD cu PSG: contract pe DOI ANI și 35 de milioane de euro salariu! Ce număr va purta

by admin

Lionel Messi (34 de ani) a ajuns la un acord cu şefii lui Paris Saint-Germain, iar în cursul zilei de marţi va ajunge în capitala Franţei pentru a-şi aşterne semnătura pe contractul propus, unul care se va întinde pe durata a doi ani, cu posibilitatea prelungirii pe încă un sezon.

14:30: Leo Messi şi familia sa au ajuns la aeroportul din Barcelona, de unde vor zbura direct spre Paris. În timp ce tatăl său a confirmat transferul în capitala Franţei, Messi a fost aşteptat de zeci de fani şi jurnalişti, iar pe Parc des Princes i-a fost pregătit deja un covor roşu pentru prezentarea oficială.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/20354522/2/lm.jpg

După 21 de ani petrecuţi în curtea celor de la Barcelona şi 17 ani la echipa mare de pe Camp Nou, argentinianul a acceptat să semneze o înţelegere valabilă până în 2023 şi care-i va aduce 35 de milioane de euro anual, cu tot cu bonusurile de performanţă incluse. În plus, şefii lui PSG au păstrat şi o clauză de prelungire a contractului, până în 2024, dacă Messi nu se va confrunta cu accidentări care să-i pună probleme.

După ce va pune la punct ultimele detalii ale transferului secolului în fotbalul mondial, superstarul argentinian va efectua vizita medicală, apoi se va alătura lotului condus de Mauricio Pochettino şi va prelua tricoul cu numărul 30, cel pe care l-a purtat în anii de început ai carierei la Barcelona.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza