Naționala de tineret revine pe Cluj Arena!

by Christian Suciu

Federația Română de Fotbal a transmis Consiliului Județean Cluj desfășurarea a două partide de pregătire a naționalei U21 pentru Campionatul European de Fotbal din 2023, în compania selecționatelor reprezentative similare ale Spaniei și Țărilor de Jos. Potrivit Președintelui Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, starea bună a gazonului poate permite desfășurarea acestor partide la cel mai înalt nivel.

”În pofida faptului că în ultima perioadă am găzduit pe Cluj Arena o serie de evenimente de mare anvergură, am reușit să păstrăm suprafața de joc în condiții optime pentru desfășurarea de partide de fotbal la cel mai înalt nivel. Programarea ambelor meciuri ale echipei de tineret a României , pe stadionul nostru, confirmă această stare defapt. Îndemn pe această cale iubitorii sportului să vină pe stadion și să se bucure, împreună, de spectacolul fotbalistic pregătit pentru ei. hai România!” a declarat Președintele Consiliului Județean, Alin Tișe.

Meciul dintre selecționatele de tineret ale României și Spaniei va avea loc pe 23 Septembrie în timp ce jocul cu Țările de Jos se va disputa pe Cluj Arena în 27 Septembrie.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza