Modernizarea drumului Țaga-Sucutard intră pe ultima sută de metri!

by Christian Suciu

Lucrările de reabilitare ale drumului județean Țaga-Sucutard derulate de Consiliul Județean Cluj se apropie de finalizare. lucrările cuprinse în cadrul proiectului Drumul Bistriței se desfășoară pe o lungime de 7.8 kilometri conform Consiliului Județean Cluj iar în urma acestora circulația către județul Bistrița-Năsăud dar și înspre Cluj și Mureș va fi îmbunătățită considerabil potrivit Președintelui Consiliului Județean Alin Tișe.

”Suntem la un singur pas de finalizarea lucrărilor de reabilitae a drumului județean 109C ce asigură o circulație normală și în condiții de siguranță. Acesta facilitează tranzitarea rapidă azonei, precum și accesul către județul Bistrița-Năsăud, dar și spre drumul național 16, pe direcția Cluj-Napoca sau sprejudețul Mureș.” a declarat președintele Consiliului Județean Alin Tișe.

Sectorul vizat are o lungime de peste 7,8 km, de la km 17+600 la km 25+481, și face legătura cu alte două tronsoane ce compun Drumul Bistriței, respectiv DJ 172A, care asigură accesul spre județul Bistrița-Năsăud, și DJ 161G care asigură accesul spre drumul național DN 16 iar finalizarea investiției de 26.323.000 lei va consta în amenajrea albiei podului de la kilometrul 18, asfaltarea trotuarelor și introducerea marcajelor și a semnalizării rutiere conform comunicatului emis de Consiliul Județean Cluj.

FOTO:

Te-ar putea interesa si

Comenteaza