Mobilizare slabă și organizare deficitară pe șantierul Autostrăzii Sebeș- Turda. Deficiențele, constatate chiar de șefa CNAIR

by admin

Directorul general al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere a vrut să vadă cu proprii ochi cum se desfășoară lucrările la lotul 2 al Autostrăzii Sebeș- Turda și a făcut o vizită neanunțată pe șantierul autostrăzii. Din păcate, vizita a confirmat deficiențele constatate și cu alte ocazii.

„Vizita inopinată a conducerii CNAIR a continuat și pe lotul 1 al Autostrăzii Sebeș- Turda. Mobilizarea este acceptabilă, dar poate fi îmbunătățită, cu atât mai mult cu cât beneficiarul și-a îndeplinit toate obligațiile, chiar și cele financiare”, au scris reprezentanții CNAIR pe rețelele de socializare.

„Echipa de monitorizare a constatat o organizare deficitară, mobilizare slabă, activitate sub cea din graficul de execuție prezentat și asumat de antreprenor. Conducerea CNAIR a atenționat antreprenorul asupra obligatiilor sale contractuale și a solicitat un program zilnic al lucrărilor care va fi monitorizat permanent”, a relatat și directorul general al CNAIR,  Mariana Ioniță.

Pe lotul 1 al autostrăzii, conducerea CNAIR s-a întâlnit și cu subantreprenorii și prestatorii de servicii pentru a identifica soluțiile necesare în activitatea de pe șantier.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

clujean 23/09/2020 - 12:34

Pe lotul 1 lucrurile merg acceptabil (e posibil sa termine in trim. I din 2021). Insa pe lotul II e dezastru total !!!! Grecii de la Aktor nu vor termina nici in 5 ani lotul ala in ritmul in care lucreaza. Acolo ar trebui reziliat urgent contractul si incredintat direct lui UMB. Cu orice risc din partea UE. Aia lucreaza ca furnicile (vezi centura Bacaului).

Raspunde

Comenteaza