Minoră de 15 ani rănită într-un accident rutier în Izvorul Crișului

by admin

Două persoane, printre care o minoră de 15 ani, au fost rănite într-un accident rutier produs vineri dimineața în Izvorul Crișului. În accident au fost implicate două autoturisme și un TIR.

„Conducătorul unei autoutilitare, tânăr în vârstă de 26 de ani, care se deplasa înspre municipiul Oradea, a intrat în coliziune cu autoturismul care-l preceda, oprit cu scopul efectuării unui viraj la stânga, la volanul căruia se afla un bărbat de 52 de ani.

Ulterior, autoturismul a fost proiectat într-o altă utilitară, condusă pe sensul opus, rezultând rănirea conducătorului auto și a unei pasagere de 15 ani, din mașina acestuia. Testările cu aparatul etilotest au avut rezultate negative. Conducătorul autoturismului nu a putut fi testat la locul accidentului”, au explicat polițiștii clujeni.

Unul dintre șoferi a rămas încarcerat și a fost nevoie de intervenția echipajelor de descarcerare.

„În accident au fost implicate o autoutilitară și un autoturism. În autoturism se afla încarcerat un bărbat semi-conștient, de aproximativ 40 de ani. Salvatorii au acționat pentru extragerea acestuia și predarea către echipajul SAJ în vederea transportului la UPU Cluj pentru îngrijiri medicale. O altă persoană, respectiv o minoră de 15 ani, primește primul ajutor calificat de la un echipaj SMURD și urmează să fie transportată la spital. Intervenim cu o autospecială cu modul de descarcerare, o autospecială cu apă și spumă, o ambulanță  SMURD de terapie intensivă și o ambulanță SMURD de prim ajutor”, a transmis și ISU Cluj.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Comenteaza