Ministrul interimar al Agriculturii, Adrian Oros, s-a retras din grupul parlamentar al PNL

by admin

Ministrul interimar al Agriculturii, clujeanul Adrian Oros, a părăsit grupul parlamentar al PNL. Senator de Cluj, Oros este unul dintre apropiații fostului președinte liberal Ludovic Orban, pe care l-a susținut în lupta internă pentru șefia PNL. 

Într-un mesaj postat pe rețelele de socializare, Adrian Oros acuză actuala conducere liberală că au transformat PNL-ul în cel mai detestat și izolat partid.

„Am decis să mă retrag din grupul parlamentar al Partidului Național Liberal de la Senat! Din nefericire, în câteva săptămâni “echipa câștigătoare” a transformat PNL din cel mai onorabil partid românesc, în cel mai detestat și izolat partid.

Guvernul liberal Orban a reușit să treacă țara printr-o perioadă dificilă, cu care România nu s-a mai confruntat în ultima vreme. Și a făcut-o foarte bine. Am vorbit anul trecut de construcția unei coaliții de dreapta care să dezvolte România. Care să reconstruiască încrederea că și în România se poate. Am promis stabilitate, profesionalism, decență, bunăcuviință, seriozitate.

În ultima perioadă, nu reușesc să explic oamenilor care și-au pus speranța în noi, comportamentul total aberant al celor care au confiscat Partidul Național Liberal. Din păcate, constat acum, ca nu a fost vreun plan, sau un proiect pentru PNL, sau pentru România. Sau dacă a fost, este ceea la ce asistăm în zilele noastre. Un plan pentru distrugerea PNL. Și care compromite șansele la dezvoltare a României.

Cred cu convingere, că singura soluție realistă și decentă pentru gestionarea crizei politice, sanitare și economice din țara, este refacerea coaliției și un guvern condus de Ludovic Orban. 

Rămân asumat valorilor în care cred, în echipa liberală a lui Ludovic Orban. Singurul lider liberal cu credibilitate, în jurul căruia se poate construi, nu demola, așa cum se întâmplă cu actuala conducere a PNL”, a scris Adrian Oros pe pagina personală de Facebook.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza