Micuții de la CS Sporting Cluj-Napoca, campioni la cel mai mare turneu internațional de fotbal pentru copii și juniori

by admin

Micuții sportivi de la SC Sporting Cluj-Napoca au participat săptămâna trecută la DANA Cup, cel mai mare turneu internațional de fotbal pentru copii și juniori. Competiția, ajunsă la cea de a 40-a ediție, a adunat la start peste 1.100 de echipe, la 19 categorii de vârstă. Turneul s-a desfășurat în perioada 24-29 iulie, în Hjorring, Danemarca.

Echipa de juniori a Sporting Cluj-Napoca, născuți în anul 2011, a reușit marea performanță de a câștiga locul 1 din 50 de echipe participante la această categorie de vârstă. Moldovan Andrei, căpitanul echipei, a fost desemnat și cel mai bun jucător al turneului.

Echipa de juniori, născuți în anul 2009, a câștigat locul 2 din 146 de echipe participante la această categorie de vârstă, pierzând în finala mare contra echipei din SUA, Dallas Texans.

„A fost o mândrie pentru noi ca în cadrul competiției DANA CUP să fim televizați live la televiziunea daneză națională, să ne cânte imnul național în fața a mii de spectatori din întreaga lume.  Prin această performanță, am adus un beneficiu de imagine clubului nostru și, implicit, orașului  Cluj-Napoca” , a transmis Paul Oltean, președintele clubului.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza