Mese gratuite la cantină pentru studenții care se vaccinează

by admin

Studenții Universității Tehnice Cluj-Napoca pot beneficia de mese gratuite la cantină dacă se vaccinează. Este vorba de mese gratuite în valoare de 12 lei pe toată perioada lunii noiembrie, dacă prezintă dovada efectuării schemei complete de vaccinare și au trecut 10 zile de la primirea ultimei doze de vaccin.

„Pentru a putea beneficia de aceste mese gratuite trebuie să completați formularul de mai jos cu datele solicitate, printre care se află dovada că sunteți studenți UTCN (fotografie cu vizele din carnetul de student) și dovada că îndepliniți condițiile de vaccinare (greenpass-ul): https://forms.gle/GFhzJJzpvi5XBRJ28.

Formularul se poate completa până în data de 20 octombrie 2021, ora 14:00, iar gratuitatea va fi în vigoare pe toată durata lunii noiembrie. Tot ce va trebui să faceți începând cu data de 1 noiembrie este să prezentați la cantină carnetul de student pentru a vă ridică masa gratuită, în bugetul menționat. Dacă valoarea mesei depășește bugetul alocat, se plătește numai diferența”, arată reprezentanții Organizaţiei Studenților din Universitatea Tehnică Cluj-Napoca (OSUT).

Studenții care nu reușesc să obțină greenpass-ul până la închiderea formularului au posibilitatea de a se înscrie pentru luna decembrie, când se va lansa un nou formular.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza