Mesajul premierului Ciucă de Ziua Națională: „Să arătăm că 1 decembrie este, cu adevărat, ziua unității noastre”

by admin

Premierul Nicolae Ciucă a postat pe rețelele de socializare un mesaj de Ziua Națională a României. Acesta a vorbit despre conflictul din Ucraina și despre aderarea țării noastre la Spațiul Schengen, dar a avut și un mesaj pentru românii de pretutindeni.

„La 104 de ani de la Marea Unire, ne găsim, din nou, într-un moment marcant al istoriei noastre: un război în desfășurare la granița de Est și un obiectiv național către care ne canalizăm toată energia, aderarea la Spațiul #Schengen. Și acum, ca și la încheierea Primului Război Mondial, principalele subiecte pe agenda națională sunt siguranța, stabilitatea și modernizarea României. Față de 1918, acum avem de partea noastră fonduri europene pentru reforme și dezvoltare, precum și protecția oferită de #NATO, cea mai puternică alianță militară din istorie. 

Avem astăzi datoria de a depăși orice diferențe de suprafață și a ne concentra eforturile pe atingerea obiectivelor de interes național, pe bunăstarea oamenilor, pe ziua de mâine. Să arătăm că 1 decembrie este, cu adevărat, ziua unității noastre, o zi a tuturor celor a căror inimă tresaltă în fața tricolorului! 

Partidul Naţional Liberal rămâne un partid al tuturor românilor, devotat intereselor țării și cu un puternic angajament de a aduce România acolo unde îi este locul, alături de marile democrații europene. La mulți ani, #români! La mulți ani, #România!”, a scris Nicolae Ciucă.

Te-ar putea interesa si

2 comentarii

Bogdan 01/12/2022 - 13:26

tot cu butnita la gura?!

Raspunde
sergiu 02/12/2022 - 10:03

Ce ar fi să-ți dai demisia după ce ți_ai trădat camarazii tăindu-și-le pensiile militare ..acțiune pe care se vede ca o continui și după 01.01.2023…!!în timp ce partidul tău A MARIT PENSIILE SPECIALE ALE MAGISTRATILOR CU 01.02.2022..și care mai vor bani și în 2023…CA SAU MARIT UTILITATILE LA CASELE DIN SPANIA….despre ce UNITATE VORBESTI????

Raspunde

Comenteaza