Mesajul lui Emil Boc, după ce a fost confirmat pentru al cel de-al 6-lea mandat la Primăria Cluj-Napoca:” Am fost și voi rămâne primarul tuturor clujenilor”

by Christian Suciu

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a adresat un mesaj de mulțumire clujenilor care l-au susținut prin vot pentru câștigarea celui de-al șaselea său mandat ca primar al municipiului Cluj-Napoca. Acesta i-a felicitat totodată, pe toți clujenii care au ieșit la vot în ciuda vremii nefavorabile.

”Dragi Clujeni, vă mulțumesc că mi-ați acordat încredere, astfel încât să pot continua munca la Primăria Municipiului Cluj-Napoca. Vă mulțumesc din suflet tuturor celor care m-ați votat, care ați venit la vot indiferent de vreme. Mulțumesc, de asemenea, tuturor celor care nu m-au votat. Vreau să vă asigur că vocea dumneavoastră a fost ascultată și auzită. La Cluj, am reușit și vom reuși întotdeauna numai împreună. Am fost și voi rămâne primarul tuturor clujenilor. Vă mulțumesc!”, a declarat Primarul Emil Boc, pe pagina sa oficială de Facebook.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza