Reacția conducerii Sports Festival după ce un tânăr a VÂNDUT bilete pe bani, obținute GRATUIT de pe urma genuflexiunilor: “Îi rugăm pe clujeni să nu încurajeze persoanele care încearcă să vândă aceste bilete”

by Cezar Leizeriuc

Automatul instalat de reprezentanții Sports Festival în stația de autobuz, de pe strada Memorandumului, cel care oferă gratuit câte un “bilet de sănătate” în urma executării corecte a 20 de genuflexiuni, a devenit brusc o sursă de venit pentru unii dintre clujeni. În cursul zilei de vineri, au fost observați câțiva tineri care vindeau persoanelor din stații, bilete pe bani, obținute gratuit în schimbul genuflexiunilor, conform Cluj24.

Biletul de sănătate care îți oferă o singură călătorie cu autobuzul nu costă niciun ban și poate fi obținut doar în schimbul a 20 de genoflexiuni. Ba mai mult de atât, în urmă cu trei săptămâni, reprezentanții proiectului au transmis că un astfel de bilet este valabil doar 7 zile.

Biletul de Sănătate este un proiect dedicat comunității din Cluj prin care promovăm mișcarea. Ne pare rău dacă există astfel de practici pe care este greu să le controlăm. Tot ce putem face este să anunțăm autoritățile. Îi rugăm pe clujeni să nu încurajeze persoanele care încearcă să vândă aceste bilete, ci să le obțină gratuit, singuri, prin 2 minute de mișcare.

Chiar dacă biletele sunt gratuite pentru călători, costul lor este suportat de noi și de partenerii noștri. Sperăm ca oamenii să înțeleagă menirea acestei campanii și să ne ajute să nu ne abatem de la ea”, ne-a explicat directorul executiv Sports Festival, Mirel Alexa.

Din fotografie se observă că bărbatul care vinde biletele nu poartă mască de protecție, deşi în staţiile de autobuz este obligatorie această măsură.

Un bilet normal CTP, cu două călătorii, costă 5 lei.

Reamintim cititorilor că astăzi este Vinerea Verde, o campanie care oferă clujenilor șansa de a circula gratuit, cu transportul în comun, pe raza municipiului, în fiecare vineri. Proiectul a fost implementat pe 18 iunie 2021 și a fost gândit cu scopul de a fluidiza traficul, de a-i convinge pe șoferi să renunțe la masinile personale, dar și pentru combaterea poluării.

Sursa foto: Cluj24

Te-ar putea interesa si

Comenteaza