Membru USR: Să îl critici pe Emil Boc în Cluj e ca și cum l-ai critica pe Hagi la Constanța!

by admin

Membru în Biroul Național al USR, Elek Levente, a criticat abordarea campaniei inițiate de colegii săi din Cluj pentru alegerile locale. Fost lider USR Cluj, Elek Levente, spune că mesajul electoral de la Cluj al formațiunii din care face parte a fost unul greșit și destul de slab.

«Cred că s-au făcut greșeli, cred că suntem conștienți de greșelile care s-au făcut… Este o scădere în rezultate a Clujului care pe mine mă deranjează foarte mult dar sper să putem rectifica… Eu cred că cumva campania a fost gândită greșit. E greu să vii la Cluj și să îl critici pe Boc. E ca și cum ai merge la Constanța și l-ai critica pe Hagi. Gândiți-vă, foarte mulți clujeni îl apreciază pe primarul Boc, nu putem să negăm chestia asta. Noi ca politicieni nu putem să nu fim realiști. Eu aș fi mers pe o campanie de tipul Boc a făcut un oraș de cinci stele, noi îl ducem la șapte. Au fost subiecte din punctul meu de vedere destul de slab atacate. Urbanismul care pe mine mă doare foarte mult și care era singurul punct vulnerabil al lui Emil Boc. A fost foarte foarte puțin discutat în această campanie»,

a declarat Elek Levente în emisiunea online Servus, Cluj!

Totodată reprezentantul USR în conducerea centrală crede că cel mai bine pentru formațiunea sa ar fi fost să nu aibă candidat la Primăria Cluj-Napoca.

Te-ar putea interesa si

3 comentarii

Tz d 15/10/2020 - 14:05

Critică-l, dar fundamentat, nu-i puneți în cârca bazaconii și minciuni. Eu am votat USR la europarlamentare din pricina de Rareș Bogdan, dar regret amarnic. Voi nu aveți consistentă, nu sunteți un partid ci doar o adunătura care habar n-aveți ce vreți/puteți oferi electoratului. Si in general, bateți câmpii. Poate trăiți cu adevărat intr-o lume Paralela..

Raspunde
clujean 15/10/2020 - 17:45

Domnu’ Levente, gasiti pentru 2024 la Cluj un candidat de talia lui Fritz, si va garantez eu 100% ca Boc dispare. Atata timp cat veniti cu avortoni gen Ungureanu, nu aveti nicio sansa.

Raspunde
perspectiva 16/10/2020 - 09:37

Talia candidatului pare invers proporțională cu problemele penale pe rol, ale unui grup organizat din primaria Cimișoarei, așa că, rețeta e a demasca grupul organizat cu infracțiuni imobiliare din Primaria Cluj, CJ și Prefectură. Simplu.

Raspunde

Comenteaza