Măști de protecție distribuite de la Cluj, interzise de Comisia Europeana. Alte 9 firme din Cluj, descoperite cu probleme majore

by Oana Spiru

Un patron din Cluj care vindea masti pentru adulti, atât în magazine cât și pe internet a fost reclamat chiar la Comisia Europeana după ce inspectorii OPC au analizat produsele pe care le vindea. Materialul din care erau confecționate aceste masti de protectie punea în pericol sănătatea oamenilor.

Comisia europeana, a validat reclamatia pornita de la Cluj Napoca zilele trecute și a interzis comercializarea măștilor la nivel European. Patronul a fost amendat cu suma de 40.000 lei.

Inspectorii OPC Cluj au gasit nereguli la mai mult de jumatate dintre patronii care vând măști de protectie. Astfel că din cele 90 de firme verificate, 60 dintre ele au fost amendate și în 9 cazuri au fost descoperite cu probleme majore.

Te-ar putea interesa si

3 comentarii

Radu 20/11/2020 - 17:21

Dupa bunul obicei, nu dam nume. De ce? Ca sa nu stie oamenii ca au cumparat chestii care le pun viata in pericol, a lor si a altora?

Raspunde
Ghita 21/11/2020 - 08:56

Este tipic pentru toate publicatiile si canalele de stiri din Romania, la fel cu neindicarea autorului stirii respecive.
Toate stirile de acst tip sunt inventate, pentru a atrage cititorii. “Autorii”sunt platiti dupa numarul de accesari, care este un indicator pentru platitori de publicitate

Raspunde
Bula 21/11/2020 - 03:02

Povesti vanatoresti, de adormit atentia oamenilor !
Nu am auzit de nici o firma /farmacie de unde s-ar fi fost RETRASE mastile comercializate.
Mai mult, si cele mai ieftine masti puse in vanzare costa cel putin DUBLU fata de anul trecut (cand am cumparat cu 0,50 lei/bucata, la farmacia de langa mine si acum se vand peste 1 leu/bucta, acelasi model).

Raspunde

Comenteaza