Mașini vandalizate în cartierul Gheorgheni

by admin

Zeci de mașini au fost vandalizate noaptea trecută în cartierul Gheorgheni. Un bărbat, cel mai probabil în stare de ebrietate, ar fi rupt oglinzile mașinilor parcate pe Bulevardul Nicolae Titulescu și pe strada Liviu Rebreanu. Mai mult, bărbatul chiar s-ar fi urcat și ar fi sărit pe una dintre mașini.

„În jurul orei 2:30, un individ probabil în stare de ebrietate a rupt oglinzile mașinilor parcate pe Nicolae Titulescu, lângă Mega Image. Pe lângă asta s-a urcat pe una din mașini și a sărit pe ea. A fost chemată poliția”, a scris un bărbat pe un grup dedicat traficului.

Poliția a deschis o anchetă în acest caz.

„ În noaptea de 19/20 septembrie, în juriul orei 02.40, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 3 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că pe străzile Nicolae Titulescu, respectiv Liviu Rebreanu, din municipiu, o persoană necunoscută a vandalizat mai multe autoturisme care se aflau parcate. La față locului, polițiștii au identificat un număr de 11 autoturisme avariate. 


În cauza se efectuează  cercetări în vederea identificării autorilor și tragerea acestora la răspundere penală pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere, fapta prevăzută și pedepsită de Codul penal.  Până în acest moment, 4 persoane s-au deplasat la sediul Poliției municipiului Cluj-Napoca pentru a depune plângere prealabilă”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza