VIDEO: Mașină căzută în Someș lângă Cluj Arena

by admin

O mașină a căzut în albia râului Someș, în apropiere de Cluj Arena. Pompierii au intervenit de urgență  cu o autospecială și un echipaj SMURD.

Potrivit salvatorilor, în mașină se afla un bărbat de aproximativ 30 de ani. Acesta a fost scos în siguranță din autoturism, fiind conștient și cooperant.

„O autospecială și un echipaj SMURD au intervenit pentru a scoate un bărbat dintr-un autoturism ajuns în apele râului Someșul Mic. Evenimentul a avut loc în apropiere de Splaiul Independenței, iar pentru scoaterea bărbatului, de 30 de ani, au intervenit doi pompieri asigurați cu o cordiță.
Bărbatul a fost consultat de către echipajul SMURD, era conștient și cooperant, fiind apoi transportat la spital pentru îngrijiri și investigații de specialitate,” au transmis reprezentanții ISU Cluj.

„În cursul acestei seri, în jurul orei 18.30, un conducător auto în vârstă de 30 de ani, din Cluj-Napoca, care se deplasa pe strada Splaiul Independenței din municipiul Cluj-Napoca, a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se cu autoturismul în râul Someș. În urma activităților de salvare, bărbatul a fost extras din interiorul autoturismului, fiind ulterior condus la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor de specialitate. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, au transmis și cei de la IPJ Cluj.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza