Mama si doi copii, injunghiati cu brutalitate. Principalul suspect e bunicul copiilor

by Cristina Mihaila

O mama si cei doi copii ai ei, in varsta de 6 si 10 ani, din localitatea Băbdiu, au ajuns la spital in stare grava in aceasta dupa amiaza. Cei trei au fost injunghiati cu brutalitate, iar femeia spune ca agresorul este socrul ei chiar bunicul copiilor. Potrivit dejeanul.ro, femeia a fost dusa direct in sala de operatie.

Potrivit sursei citate, femeia a sunat la 112 si a solicitat interventia politistilor. Oamenii legii s-au deplasat la fata locului, dar cand au ajuns acolo au gasit-o pe femeie injunghiata in abdomen si zona cervicala, iar langa ea erau cei doi copii minori, un baiat si o fata, in varsta de 6, respectiv 10 ani, cu taieturi superficiale. Femeia le-a spus politistilor ca autorul faptei este chiar socrul ei, bunicul copiilor. Barbatul a aparut acasa dupa un timp, dar a spus ca nu stie nimic despre incident, pentru ca a fost toata ziua la stana.

Cu totii au fost transportati la Spitalul Municipal Dej, iar femeia a ajuns direct pe masa de operatie, pentru ca plagile din zona abdomenului erau destul de adanci. Copiii ei au ramas internati pe sectia de Pediatrie.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza