Lucrările la Lotul 2 al Drumul Bistriței vor fi reluate!

by Christian Suciu

Consiliul Județean Cluj a anunțat reluarea lucrărilor de reabilitare și modernizare a Lotului 2 al ”Drumului Bistriței” DJ161 (DN 16)- Gădălin-Bonțida-DN1C în lungime de 17 kilometri. Valoarea lucrărilor se ridică la  32.303.622 lei, finanțarea fiind asigurată 98% din fonduri europene și 2% din bugetul Consiliului Județean Cluj iar termenul de finalizare a lucrărilor este data de 20 Ianuarie 2024

Lucrările de modernizare vor consta într-o serie de operațiuni complexe ce se vor finaliza prin aşternerea de covor asfaltic în două straturi, binder şi strat de uzură. De asemenea, vor fi reabilitate cinci poduri și vor fi realizate stații pentru transportul în comun.

” Modernizarea și reabilitarea acestui sector de drum constituie unul dintre obiectivele prioritare ale Consiliului Județean, pentru anul 2023, în materie de infrastructură rutieră. Odată finalizată, investiția va contribui la impulsionarea dezvoltării economice a zonei de centru a județului, cu toate beneficiile ce decurg de aici.” a declarat Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza