Lucrările de asfaltare pe DJ 107L Turda au fost finalizate

by Christian Suciu

În cadrul lucrărilor de întreținere derulate de Consiliul Județean Cluj pe DJ 107L Turda, au fost finalizate lucrările de așternere a covorului asfaltic care au vizat sectorul cuprins între pozițiile kilometrice 1+205 și 2+320.

”Importanța lucrărilor e dată de faptul că acest drum județean asigură o legătură directă cu municipiul Turda. Odată cu finalizarea acestora toți cei care tranzitează zona se vor bucura de o circulație rutieră fluidă, în condiții de deplină siguranță.”, a transmis președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

Anterior, pe același sector de drum au fost executate lucrări de întreținere a părții carosabile prin tratarea burdușirilor și a tasărilor, înlăturarea pietrișului și a criblurii de pe carosabil, colmatarea rosturilor, refacerea terasamentelor deteriorate, asigurarea scurgerii apelor prin curățarea șanțurilor, rigolelor și a podețelor, precum și lucrări de asigurare a esteticii rutiere prin tăierea lăstărișului și a vegetației din zona drumului. 

În continuare, în vederea completei finalizări a lucrărilor, urmează a mai fi derulate operațiuni de completare de acostamente și lucrări de întreținere a drumurilor laterale.

Foto:

Te-ar putea interesa si

Comenteaza