Lucrări în stadiu avansat la Școala Gimnazială ”Iuliu Hațieganu”! Investiția de 1.7 milioane de euro este 85% finalizată

by Christian Suciu

Primarul Clujului Emil Boc a comunicat că execuția lucrărilor de reabilitare și modernizare de la Școala Gimnazială ”Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca se află în stadiu avansat iar în urma finalizării, infrastructura instituției va cuprinde 15 săli de clasă cu o capacitate totală de 448 de elevi. În prezent lucrările sunt în proporție de 85% finalizate.

” Astăzi am verificat stadiul lucrărilor la acest obiectiv de investiții. Contractorii sunt în prelungire de termen, iar în acest moment sunt în grafic de finalizare până la sfârșitul anului. Stadiu lucrări: 85%.Pe lângă sălile de clasă, noul corp de clădire (regim de înălțime de P+2E+Er+Etehnic) include și o bibliotecă dotată cu sală de lectură, o sală multifuncțională, spații de birouri pentru cadre didactice, grupuri sanitare și spații de depozitare.

De asemenea, a fost instalat un ascensor pentru a crește accesibilitatea persoanelor cu dizabilități și un grup sanitar dedicat, astfel încât acestea să aibă parte de un proces educațional incluziv și de calitate.” a precizat Primarul Municipiului Cluj-Napoca.

Potrivit afirmațiilor acestuia, lucrările vizează și reabilitarea termică a clădirii prin anvelopare cu ajutorul unui sistem termoizolant modern și eficient energetic iar costul total al investiției se ridică la aproximativ 1.7 milioane de euro.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza