Lucrări de modernizare la Ambulatoriul Integrat al Spitalului de Boli Infecțioase Cluj-Napoca

by Christian Suciu

Spitalul Clinic de Boli Infecțioase, unitate sanitară aflată în subordinea Consiliului Județean Cluj, desfășoară în prezent lucrări de modernizare a unor spații situate la parterul corpului A de clădire din cadrul Ambulatoriului Integrat. Valoarea totală a lucrărilor se ridică la o sumă estimativă de 500 de mii de lei.

”Odată finalizată, această investiție va facilita realizarea investigațiilor necesare în condiții de maximă siguranță și confort și va contribui, în mod direct, la creșterea calității actului medical.”,a transmis președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

Lucrările vor avea ca scop modernizarea holurilor de circulație din zona în care se desfășoară activități medicale pediatrice, amenajarea unui punct de recoltare și a unui spațiu de preluare a pacienților, precum și mutarea casieriei în zona centrală a instituției spitalicești. Printre operațiunile vizate de această investiție se numără refacerea finisajelor, realizarea unor noi circuite electrice pentru iluminat și a unor tavane noi, reparații curente, precum și schimbarea pardoselilor.

FOTO:

Ambulatoriul Integrat al instituției spitalicești ituat pe str. Moților nr. 19, este cea mai mare și complexă unitate ambulatorie din țară, având o structură organizatorică ce cuprinde 24 de specialități clinice medicale pentru adulți, 11 specialități clinice medicale pentru copii și cinci laboratoare medicale.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza