Lucrări de întreținere pe Drumul Apusenilor

by Christian Suciu

Consiliul Județean Cluj a demarat o serie de lucrări de întreținere pe Drumul Apusenilor, respectiv pe drumurile județene. Acestea vizează DJ 764B (DN1) – Valea Drăganului – Lunca Vișagului – Baraj de acumulare Drăgan – DJ 108K, de la kilometrul 0+000 la kilometrul 22+165, și DJ 108K limită cu județul Bihor – Baraj de acumulare Drăgan, de la kilometrul 26+455 la kilometrul 29+495.

”Trecem într-o cu totul altă etapă în ce privește drumurile județene, în care nu așteptăm ca acestea să se strice, pentru a interveni, ci acționăm constant și preventiv, tocmai pentru a menține drumurile recent modernizate, în condiții excelente cât mai mult timp.”, a transmis președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

În această etapă se execută lucrări de întreținere a părții carosabile prin înlăturarea pietrișului și a criblurii de pe carosabil precum și de curățare a platformei drumului de materialele aduse de viituri. De asemenea, urmează a fi derulate lucrări de asigurare a scurgerii apelor prin desfundarea și curățarea șanțurilor, rigolelor și a podețelor, decolmatarea camerelor de cădere și lucrări de asigurare a esteticii rutiere prin tăierea lăstărișului și a vegetației din zona drumului.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza