Locuri suficiente în centrele de adăpost ale primăriei Cluj-Napoca. „Nimeni nu doarme sub cerul liber!”

by admin

Primarul Emil Boc a anunțat că în centrele primăriei Cluj-Napoca există suficiente locuri pentru persoanele fără adăpost. Acestea beneficiază aici de o masă caldă, un pat, căldură și igienă, astfel ca nimeni să nu doarmă pe străzi în aceste zile geroase.

„Având în vedere temperaturile scăzute din această perioadă, Primăria Cluj-Napoca prin D.A.S.M. – Direcția de Asistență Socială și Medicală anunță disponibilitatea de locuri suficiente în centrele de adăpost ale primăriei, astfel încât nimeni să nu rămână sub cerul liber, să poată avea acces la o masă caldă, un pat, căldură și igienă. 

Dacă aveți cunoștință despre persoane fără adăpost, vă rog să sunați la 0264/984 (telefonul primarului) sau 0264/955 (Poliția locală) în vederea acordării sprijinului necesar. 

În total, Primăria dispune de 114 locuri la Centrul de Găzduire Temporară de pe str. Oaşului nr. 298 și la Centrul social de urgență de pe str. Dragoș Vodă nr. 36-38. Alte 40 locuri pentru persoanele fără adăpost sunt puse la dispoziția celor în nevoie de fundațiile partenere, precum Uniunea Creștină din România și Prison Fellowship România. De asemenea, în caz de urgență pot fi suplimentate locurile în spațiile D.A.S.M.

În aceste centre, pe lângă serviciile de cazare, persoanele fără adăpost pot beneficia de îngrijire medicală, servicii de asistență socială și psihologică. De asemenea, sunt asigurate două mese calde pe zi.

Mulțumesc pe această cale tuturor colegilor pentru implicare și, de asemenea, mulțumesc tuturor asociațiilor și fundațiilor de profil care sprijină demersurile primăriei!”, a transmis primarul Emil Boc.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Locuri suficiente în centrele de adăpost ale primăriei Cluj-Napoca. „Nimeni nu doarme sub cerul liber!” – Revista Presei 07/02/2023 - 10:35

[…] post Locuri suficiente în centrele de adăpost ale primăriei Cluj-Napoca. „Nimeni nu doarme sub cerul… appeared first on Stiri de Cluj – Servus […]

Raspunde

Comenteaza