Localitatea Pădureni, din comuna Chinteni, beneficiază de apă potabilă

by Oana Spiru

Consiliul Județean Cluj și Compania de Apă „Someș” S.A. anunță faptul că vineri, 25 septembrie a.c., începe furnizarea apei potabile în localitatea Pădureni, din comuna Chinteni. Lucrările deja recepționate fac parte din contractul „Alimentarea cu apă în localitatea Pădureni, comuna Chinteni, județul Cluj”.

„Mă bucură faptul că le putem da locuitorilor din satul Pădureni o astfel de veste bună și îi asigurăm că apa de care vor beneficia începând de astăzi va fi de cea mai bună calitate”, spune Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

Investiția a constat în realizarea a 15,4 km de rețea de alimentare cu apă, 137 de branșamente, două stații de pompare și un rezervor suprateran de înmagazinare a apei din oțel galvanizat cu volumul de 100 mc.

Valoarea finală a lucrărilor executate este de 3.613.519,04 lei cu TVA inclus, iar finanțarea a fost asigurată din Fondul de Întreținere, Înlocuire, Dezvoltare, constituit de Compania de Apă „Someș” și Consiliul Județean Cluj în vederea derulării acelor proiecte edilitare locale care nu au fost cuprinse până în acest moment în programele majore de investiții atrase de la Uniunea Europeană.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza