Liderul galeriei FCSB-ului insistă ca meciul decisiv CFR vs FCSB să fie jucat la Buzău

by Christian Suciu

Gigi Mustață, liderul galeriei FCSB consideră că meciul FCSB-CFR Cluj ce ar putea decide campioana României nu ar trebui jucat la Giulești fiind de părere că tradiția Rapidului pe stadionul respectiv nu îi dă dreptul echipei Bucureștene să joace acolo în calitate de gazdă un meci de o asemenea amploare.

” Am văzut şi eu declaraţiile pe care le-au dat Gigi Corsicanu şi Bocciu. Băieţii ăştia au gândit normal, aşa cum trebuie să gândească doi oameni sănătoşi la cap. Aşa trebuie să gândească şi cei de la CSA, că stadionul ăla nu e făcut din banii lor sau de un patron. E făcut din banii tuturor românilor. În schimb, aţi văzut că Bocciu şi Gigi Corsicanu realizează că stadionul nu este al Rapidului, este făcut din banii statului. Însă, cu toate acestea Gigi Corsicanu v-a zis bine când a spus că noi nu putem să mergem acolo la ei în Giuleşti. E ca şi cum am juca noi în Ghencea şi ar veni ei acolo.

Gigi Corsicanu ştie foate bine care este rivalitatea dintre galeriile noastre, iar noi nu avem cum să mergem la ei acolo. Gigi Corsicanu a zis corect şi când v-a spus că ştie că eu nu îl voi suna, iar eu aşa voi face. Nu îi voi suna pe băieţii de la Rapid niciodată pe acest subiect, deoarece nu este cazul. Casa noastră este în Ghencea, acolo noi am crescut şi acolo ne dorim să jucăm. Dar, dacă nu se poate, atunci acest meci cred că mai mult ca sigur o să se joace la Buzău” a declarat liderul Peluzei Nord Gheorghe Mustață pentru ProSport.

sursa:primasport.ro

Te-ar putea interesa si

Comenteaza