Liderul clasamentului, Farul Constanța o învinge pe CFR Cluj la ea acasă

by Christian Suciu

Campioana CFR Cluj a fost învinsă pe teren propriu de Farul Constanța iar echipa lui Gică Hagi rămâne liderul clasamentului în actualul sezon. Deși clujenii s-au impus repede la cârma jocului printr-un penalty transformat de Cephas Malele în minutul 10, constănțenii și-au mărit ”turația” și au egalat prin Alexi Pitu în minutul 34. Intrat de pe bancă în cea de-a doua repriză, Louis Munteanu revenit de la Fiorentina și-a făcut simțită întoarcearea în Super Ligă cu o ”dublă” în minutele 63 și 87 care a stabilit scorul final al partidei.

”Demonstrăm că avem potenţial. Nu-i uşor să câştigi la campioana României, însă noi am făcut-o. Foarte important este faptul că am revenit în ultimele meciuri după ce am fost conduşi. Louis Munteanu a venit total schimbat de la Fiorentina, total schimbat în bine. A intrat bine în joc. A adus un plus . ” a transmis la finalul meciului, antrenorul Farului Gheorghe Hagi.

Alexandru Păun, extrema clujenilor și unul dintre ”veteranii” formației din Gruia a remarcat impactul pe care l-a avut absența lui Dan Petrescu de pe banca clujenilor și a transmis că sfaturile și deciziile ”Bursucului” au influențat major performanțele clubului din ultimii ani.

”Am început meciul bine, ne-am creat ocazii, am și marcat, apoi am controlat jocul. După 30 de minute a venit acel gol egalizator. Am început bine repriza a doua, am avut ocazii, iar cel de-al doilea gol al lor ne-a turnat plumb în ghete. 

Se simte lipsa lui Dan Petrescu. Ne ajută, ne dă sfaturi, dar știm ce avem de făcut și noi trebuia să rezolvăm meciul. Automatismele deja le cunoaștem toți. Am mai avut o perioadă când se schimbau jucătorii de la un meci la altul și aveam rezultate.” a transmis în urma partidei jucătorul CFR-ului Alexandru Păun.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza