Liderii PNL Cluj: ”E un vot care ne responsabilizează foarte mult”

by Cristina Mihaila

Partidul Național Liberal a obținut una dintre cele mai clare victorii la nivelul județului Cluj. A câștigat principalele primării din județ, a păstrat președinția și probabil va putea face majoritate la Consiliul Județean, iar Emil Boc și-a spulberat practic concurența cu peste 74% din preferințele clujenilor. Ca urmare a acestor rezultate, liderii PNL Cluj și-au luat angajamentul că vor continua marile proiecte ale județului și vor veni cu noi soluții la problemele cetățenilor.

Alin Tișe: ”Legat de viitor, vreau să vă asigur că aceste proiecte care sunt deja în derulare vor continua cu și mai mare forță și viteză. (…) Vom reuși să creăm și alte motoare de dezvoltare, pe lângă municipiul Cluj- Napoca, care știm cu toții că este motorul județului și unul din motoarele României. Preocuparea noastră în următorul mandat va fi să lucrăm mult mai mult și pe celelalte zone, să dezvoltăm Turda, Câmpia Turzii, Dejul, Huedinul cu zona de munte, âncât să putem, ca la finalul mandatului următor, să putem vorbi despre calitatea vieții și în județ, nu doar în municipii”.

Emil Boc: ”Avem o viziune, avem proiecte care să pună în practică această viziune, avem instrumentele pe a colabora cu cj cu guvernul, avem ingredientele, clujenii ne-au dat aceste lucruri. Nu avem pe cine să dăm vina dacă aceste lucruri pe care le-am demarat nu se vor concretiza. Vrem să menținem Clujul pe primul lor, să unim și să nu dezbinăm, să construim și să nu demolăm, să facem din Cluj un oraș de referință în materie de inovare, să creștem calitatea vieții în fiecare colț al Clujului și clujenii să fie mândri oriunde merg în țară. La sfârșitul celor 4 ani ne dorim ca oamenii să poată spune că e fain la Cluj și a meritat votul de încredere pe care l-am dat echipei PNL”.

Daniel Buda: ”Aș dori să mulțumesc tuturor locuitorilor din județul Cluj pentru votul pe care ni l-au acordat la aceste alegeri locale. Este un vot care ne onorează, dar este un vot care ne și responsabilizează foarte mult. Această încredere ne obligă să fim mai departe alături de ei și atenți la nevoile lor și în același timp să venim cu soluții la nevoile lor”.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza