Lacurile din Gheorgheni au fost populate cu pește. Emil Boc nu a lipsit de la acțiune

by admin

Lacurile din Gheorgheni au fost populate cu peste o tonă de crap. Acțiunea a fost realizată de Asociația Județeană a Pescarilor Sportivi Cluj, în parteneriat cu Primăria municipiului Cluj-Napoca și cu RADP. 

„Exemplarele cântăresc între 1 și 4 kg și provin de la ferma piscicolă Budureni-Bistrița. Prin aceste acțiuni anuale de repopulare cu pești se îmbunătățesc condițiile de pescuit sportiv și de agrement, o activitate de recreere practicată de mulți clujeni de toate vârstele.  

Pescuitul pe lacurile din Gheorgheni poate fi realizat numai de către persoanele care dețin permis de pescuit.și respectă regulamentele create în acest sens”, a transmis primarul Emil Boc, care a aruncat și el câteva lăzi de pește în lac.

Te-ar putea interesa si

2 comentarii

Bula 30/03/2023 - 00:15

Degeaba se arunca tone de peste in lac, daca acolo vietuiesc si somnuri de zeci de kilograme, care le mananca pana la vara.
Din lacul gheorgheni au fost pescuite exemplare de somn (peste) de mai multe ori, care au fost fotografiate pentru presa, avand 28kg+, dar care au fost aruncate inapoi in lac

Raspunde

Comenteaza