”La mulți ani Mister!” Antrenorul lui U Cluj, Ioan Ovidiu Sabău a împlinit 55 de ani

by Christian Suciu

În ciuda remizei obținute în ultima etapă, ”Șepcile Roșii” au avut motive să sărbătorească în acest weekend. Antrenorul clujenilor, Ioan Ovidiu Sabău, a împlinit ieri 55 de ani iar membrii clubului l-au felicitat cu această ocazie pe fostul mijlocaș din ”Generația de Aur”. Sabău s-a întors ”în iarbă” abia de o lună, după o pauză de 8 ani în antrenorat, pentru a ajuta formația clujeană să rămână în Superligă, după ce fostul antrenor, Eugen Neagoe, a plecat la CSU Craiova.

”E zi de sărbătoare în familia Universității! Îi urăm la mulți ani antrenorului Ioan Ovidiu Sabău și îi dorim multă sănătate, fericire și să aibă parte de cât mai multe momente frumoase alături de U!” au transmis reprezentanții Universității Cluj, pe pagina oficială a clubului.

De la venirea sa pe banca tehnică, Sabău a condus-o pe ”U” în 4 partide în care a adunat 1 singură victorie, 2 înfrângeri și un egal. Misiunea lui Sabău nu va fi una ușoară în returul campionatului, în momentul de față, bianconererii aflându-se pe ante-penultimul loc al clasamentului Superligii.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

”La mulți ani Mister!” Antrenorul lui U Cluj, Ioan Ovidiu Sabău a împlinit 55 de ani – Revista Presei 13/02/2023 - 11:37

[…] post ”La mulți ani Mister!” Antrenorul lui U Cluj, Ioan Ovidiu Sabău a împlinit 55 de ani appeared first on Stiri de Cluj – Servus […]

Raspunde

Comenteaza