La Cluj-Napoca, iubirea se celebrează toată luna februarie

by Oana Spiru

Valentine’s Day este, pentru mulți oameni, cea mai romantică zi din an, un prilej pentru cuplurile din întreaga lume să sărbătorească iubirea, iar o cină în doi la un restaurant elegant a fost, cu siguranță, unul dintre cele mai romantice cadouri. La Cluj-Napoca îndragostitii își pot celebra dragostea toată luna februarie cu o cină romantică, îndulcind atmosfera cu ajutorul ciocolatei artizanale și un buchet de flori.

În inima Clujului, în fermecătoarea Piaţa Muzeului, într-o clădire istorică datată de la sfârşitul secolului al XVIII-lea – Palatul Mikes, ziua de 14 februarie s-a transformat într-o romanță culinară în doi. Îndrăgostiții s-au bucurat de capodopere culinare și au savurat cocktailuri speciale. La palat, luna februarie devine o emoție ce merită trăită din plin, cu preparate și băuturi alese dintr-un meniu dedicat întregii luni, ce știu să orchestreze gustul autentic al romantismului.


Cu ocazia acestei luni speciale vrem sa le demonstrăm persoanelor iubite din viata noastră cât de mult le apreciem. Pentru că Valentine’s Day a fost o sărbătoare cu o mare însemnătate pentru cei indragostiti, cadourile au fost pe măsură, iar ciocolata artizanală a fost unul dintre cele mai căutate cadouri. Acesta este un cadou pe care putem să-l oferim toată luna februarie.


De asemenea, nimic nu a putut exprima mai bine dragostea decât un buchet de flori oferit persoanei iubite de Sfântul Valentin. Și de aceste buchete impecabile ne putem bucura pe tot parcursul lunii.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza