Kudor Duka István expune la Muzeul de Artă din Cluj-Napoca

by admin

Muzeul de Artă din Cluj-Napoca organizează expoziția de pictură „Portret”, cu lucrări ale profesorului Kudor Duka István. Vernisajul va avea loc joi, începând cu ora 18. Expoziția va putea fi vizitată până pe data de 4 august, în intervalul orar 10:00-17:00, de miercuri până duminică, inclusiv.

„Prezent pe simezele Muzeului de Arta Cluj-Napoca, ca membru al Grupului celor 6+1 (Andrei Câmpan, Kudor Duka István, Aurelian Marius Piroşcă, Mihai Pop, Leonard Vartic şi Pattantyús – Ábrahám Zoltán, alături de mentorul lor prof. univ. dr. Ioan Sbârciu), atât la finalul anilor ’90, cât şi în primăvara anului 2017, dar şi în expoziţii reprezentative de grup organizate de către Departamentul Pictură al UAD Cluj-Napoca, dintre care amintim cea mai recenta expoziție -„The Night Watch”, Kudor Duka István se află la prima sa expoziţie personală în binecunoscuta instituție muzeală de la Cluj.

Constanta sa preocupare pentru portret şi autoportret constituie tema acestei expoziţii, prin care Kudor Duka István se prezintă publicului iubitor de artă, radiografiind, în acelaşi timp, şi sufletul uman, precum şi sentimentele degajate de aceste creaţii picturale pregătite special pentru evenimentul de la Muzeul de Artă Cluj-Napoca”, au transmis organizatorii expoziției.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza