Israelul a lovit cu rachete peste 100 de obiective ale grupării Hamas

by Christian Suciu

Armata Israeliană a lansat noaptea trecută un atac cu rachete ce a vizat 100 de obiective ale grupării Hamas din Fâșia Gaza. Atacurile de noaptea trecută l-au ucis pe Muhammad Abu ‘Odeh, un membru al forțelor navale Hamas ce a luat parte la agresiunea brutală comisă de gruparea teroristă în sudul Israelului.

” În cursul atacurilor a fost ucis Amjad Majed Muhammad Abu ‘Odeh, membru al forţelor navale ale Hamas, care a participat la masacrarea civililor israelieni în sudul Israelului. În plus, o echipă teroristă aparţinând forţelor aeriene ale Hamas a fost neutralizată în timpul unui atac asupra oraşului Gaza, după ce a încercat să lanseze rachete asupra unui avion.” au informat reprezentanții Forțelor de Apărare Israeliene.

Printre obiectivele lovite de rachetele israeliene s-au numărat depozite de armament, centre de comandă operaționale dar și un tunel subteran folosit de membrii grupării. Conform raportului armatei israeliene, atacul a distrus și o moschee folosită de ”teroriștii Hamas” ca punct de observație și bază de operațiuni.

De izbucnirea conflictului militar în data de 7 octombrie peste 1400 de persoane au fost ucise în Israel în timp ce bombardamentele Israeliene în Fâșia Gaza au ucis 3.800 de persoane.

Sursa: Agerpres.ro

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Comenteaza