Ioan Ovidiu Sabău, bucuros după ce a salvat-o pe U Cluj de la retrogradare! Sabău:” Simt că sunt apreciat”

by Christian Suciu

Universitatea Cluj și-a asigurat prezența în Superligă și din următorul sezon după victoria obținută Sâmbătă, în cea de-a 8-a etapă a Superligii pe teren propriu împotriva Chindiei Târgoviște. ”Șepcile Roșii” s-au impus în fața dâmbovițenilor prin golurile lui Remacle(35′) și Dan Nistor (65′).Tehnicianul în vârstă de 55 de ani se simt apreciat la echipă după îndeplinirea obiectivului său și speră să îi facă fericit pe fanii clujeni în continuare.

”Simt că sunt apreciat pentru ce am făcut, vreau să felicit jucătorii, au dat dovadă de caracter pe parcursul play-out-ului. Am avut momente în care ne-am descurcat foarte bine, cu un joc spectaculos.

Jocul, aşa cum am anticipat, a fost unul greu. Au reuşit să facă superioritate numerică la mijloc până când am reuşit să ne reorganizăm. Am spus că dacă nu îmi îndeplinesc obiectivul renunţ la cariera de antrenor.

Mai avem două jocuri foarte grele, sper să ne refacem. Sunt bucuros şi că am făcut fericiţi suporterii. Mă bucur când ei sunt împliniţi.” a declarat Ioan Ovidiu Sabău după victoria obținută în meciul de Sâmbăta trecută în fața Chindiei.

sursa: primasport.ro

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Comenteaza