Inundație în Florești în Vinerea Mare! O avarie la magistrala de apă i-a lăsat pe floreșteni fără curent și cu casele inundate

by Christian Suciu

În cursul acestei dimineți s-a produs o avarie la magistrala de apă în urma căreia zeci de case și gospodării aflate pe strada Tăuțiului din Florești au fost indudate și au rămas și fără curent. Pompierii intervin pentru evacuarea apei din casele inundate de pe strada Tăuțiului și Ioachim Olteanu din Florești.

”Apelul de urgență a venit în jurul orei 04:13 și a anunțat o avarie la magistrala de apă, fapt care a dus la inundarea străzii respective.

La fața locului acționează pompierii de la cele două Detașamente din Cluj-Napoca. Intervenim cu patru autospeciale și șapte motopompe, trei dintre acestea fiind aduse de la Detașamentele din Turda, Dej și Huedin. Între timp, Compania de Apă a reglat avaria, iar colegii lucrează în continuare pentru evacuarea apei. La o primă estimare, au fost cuprinse de apă în jur de 30 de gospodării. 

Până în acest moment, nu au existat persoane care să solicite îngrijiri medicale, zona afectată fiind strada Tăuțiului, respectiv strada Ioachim Olteanu din comuna Florești. La intervenție iau parte un ofițer și 23 de subofițeri.” au comunicat în această dimineață reprezentanții ISU Cluj.

Totodată, curentul a fost întrerupt pe străzile Tăuțului, Ioachim Olteanu, Abatorului, dar și străzile Profesor Ioan Rus, Cetății, Narciselor, Muncitorilor, Magnoliei, Brândușelor aflate în proximitate conform ditribuție-energie.ro.

VIDEO:

FOTO:

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Comenteaza