Institutul Clinic de Transplant Renal a fost dotat cu noi echipamente ultraperformante

by admin

Institutul Clinic de Urologie și Transplant Renal din Cluj-Napoca a primit noi aparate și echipamente medicale de ultimă generație. Acestea au fost achiziționate de Consiliul Județean Cluj, valoarea totală a investiției depășind 256.000 de lei.

„Calitatea actului medical și a serviciilor oferite pacienților ne preocupă în mod deosebit, motiv pentru care investițiile în spitalele clujene vor continua să reprezinte o prioritate absolută și a actualului mandat. Cu siguranță, noile dotări vor veni atât în sprijinul medicilor, facilitându-le munca, cât și în sprijinul pacienților, ajutându-i să depășească mai ușor procedurile sau intervențiile la care sunt supuși”, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

Din banii alocați de CJ Cluj au fost achiziționate un set litotritor endovezical, un ureteroscop flexibil cu două canale de lucru, un transductor biplan, transrectal, unul convex și unul liniar, o targă pentru transportul pacienților, trei telescoape și două seturi de uretrotomie necesare tratării pacienților cu probleme urologice.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza