Înfrângere pentru U-BT Cluj în fața campioanei în exercițiu din EuroCup. Mihai Silvășan:” Trebuie să învățăm să jucăm cu asemenea adversari”

by Christian Suciu

U-BT Cluj-Napoca a suferit o înfrângere pe teren propriu împotriva liderului grupei de calificare din EuroCup, Dreamland Gran Canaria la scorul de 92-70, în meciul disputat în seara de marți la BT Arena. În urma confruntării campioana României rămâne pe locul al doilea din clasament cu 6 victorii și 2 înfrângeri în actuala stagiune.

Din tabăra ibericilor, pe parcursul confruntării s-au evidențiat Sylven Landesberg (26 ăuncte), Ethan happ, (13 puncte, 9 recuperări) și Roko Prkacin (12 puncte, 6 recuperări), în timp ce de la U-BT Cluj, cei mai buni marcatori au fost Bryce Jones și Andrija Stipanovic cu 18 și respectiv 10 puncte marcate.

” Este un duș rece, așa că trebuie să rămânem umili, să muncim în continuare și să luăm fiecare antrenament pe rând. Probabil că la un moment dat a intervenit și frustrarea. Am pierdut 24 de mingi, ceea ce este enorm pentru un meci de EuroCup. Multe dintre mingile pierdute s-au transformat în coșuri ușoare. Trebuie să învățăm să jucăm cu astfel de adversari, cu cei mai buni dintre cei mai buni.

Una peste alta, nu pot fi supărat pe băieții mei. Suntem împreună în această situație. E doar un duș rece, nu am pierdut niciun război. Suntem în continuare în top și trebuie să avem grijă la felul cum vom aborda viitoarea partidă. Trebuie să avem grijă la fiecare antrenament. Următorul meci cu Lietkabelis devine extrem de important atât din punct de vedere mental, cât și în vederea clasamentului. Le-am spus jucătorilor că trebuie să ne relaxăm, să profite de ziua și jumătate liberă pe care o vor avea. Apoi să venim pregătiți să muncim la antrenamente, să fim cu picioarele pe pământ și să rămânem împreună.

Ne pare rău pentru faptul că nu am putut să câștigăm un meci cu o astfel de atmosferă. Le mulțumim fanilor prezenți, a fost extraordinar să jucăm cu sala plină. Din păcate, nu am putut să obținem o victorie, însă le promitem că vom munci în continuare și ne vom lupta să le aducem cât mai multe bucurii.”, a transmis în urma partidei, antrenorul lui U-BT Cluj, Mihai Silvășan.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Comenteaza