Înfrângere ”in-extremis” pentru Universitatea Cluj în meciul cu Voluntari! Ilfovenii au marcat golul victoriei în prelungiri

by Christian Suciu

Universitatea Cluj a fost învinsă cu scorul de 3-2 în confruntarea din cea de-a 6-a rundă a Play-Out-ului Superligii, disputată pe teren propriu împotriva lui FC Voluntari. ”Șepcile Roșii” au condus partida în inferioritate numerică însă ilfovenii au marcat două goluri în ultimele 8 minute ale meciului și au obținut o victorie la limită în fața clujenilor.

Bianconerii au rămas în zece oameni după eliminarea lui Florin Ilie în minutul 17 iar la scurt timp oaspeții au reușit să deblocheze tabela prin islandezul Sigurjonsson (18′). Trupa lui Sabău a revenit însă la conducerea jocului prin golurile lui Remacle (23′) și Thiam (41′) iar clujenii și a reușit să rămână la conducerea partidei până în minutul 87 până la ”dubla” reușită de Daniel Florea(87′, 90+2) în ultimele 8 minute ale jocului.

Antrenorul Universității Cluj s-a arătat mulțumit de efortul jucătorilor săi de a reveni după ce au fost conduși însă a recunoscut că oboseala acumulată după ultimul meci din Cupă și-a spus cuvântul pentru unii din jucătorii refolosiți în meciul de ieri.

”Am revenit în joc, cu efort, am intrat cu 2-1 la pauză. A doua repriză, puţine ocazii de a marca. Au avut câteva situaţii cei de la Voluntari. Şi am cedat destul de uşor, mai ales zonele laterale. Ei au avut posesia. Noi am venit după meciul de Cupă, în care am făcut un efort foarte mare.

Vreau să-i laud pe jucători pentru că au făcut un efort extraordinar. Situaţia se complică, mai avem trei finale, sperăm să ne refacem, să refac toţi jucătorii, pentru că e un lot destul de subţire din punct de vedere numeric.” a transmis antrenorul Universității Cluj, Ioan Ovidiu Sabău, în urma înfrângerii suferite.

sursa: primasport.ro

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Înfrângere ”in-extremis” pentru Universitatea Cluj în meciul cu Voluntari! Ilfovenii au marcat golul victoriei în prelungiri – Revista Presei 02/05/2023 - 10:51

[…] post Înfrângere ”in-extremis” pentru Universitatea Cluj în meciul cu Voluntari! Ilfovenii au marca… appeared first on Stiri de Cluj – Servus […]

Raspunde

Comenteaza