Hartă live cu ruta și poziția în timp real a mijloacelor de transport în comun din Cluj-Napoca

by admin

Compania de Transport Public Cluj-Napoca pune la dispoziția călătorilor o hartă live cu traseele și poziția în timp real a mijloacelor de transport în comun. Informațiile sunt actualizate la fiecare 20 de secunde și includ traseele tuturor mijloacelor de transport: tramvaie, autobuze și troleibuze. Harta poate fi consultată pe site-ul CTP Cluj-Napoca.

„Informațiile afișate sunt extrase din platforma de management de flotă pe care CTP Cluj-Napoca o operează și sunt corelate direct cu toate operațiunile pe care angajații CTP le fac zilnic: stabilirea traseelor și a stațiilor aferente, stabilirea orarelor, planificarea și alocarea la traseu.

Odată selectat numărul traseului dorit, ruta acestuia este marcată pe hartă și călătorii pot vedea câte mijloace de transport sunt pe acea rută, poziția GPS în timp real și momentul actualizării, numărul de parc, viteza cu care se deplasează și stația spre care se îndreaptă. Există opțiunea de TUR-RETUR, astfel încât călătorii să aibă acces la informațiile dorite. Actualizarea datelor se face la fiecare 20 de secunde.

Acest instrument contribuie atât la menținerea relației de transparență pe care CTP Cluj-Napoca a consolidat-o cu comunitatea locală, cât și la predispunerea oamenilor de a integra în viețile lor acest mod de transport. CTP Cluj-Napoca și-a asumat misiunea de a presta serviciul public de transport în siguranță și la timp, iar această hartă, care arată poziția vehiculelor în timp real, reprezintă încă un mod prin care încercăm să atingem obiectivele”, au transmis reprezentanții companiei.

Harta va fi în curând disponibilă și în aplicația Tranzy, care poate fi descărcată atât pe iOS, cât și pe Android, din magazinele virtuale.

Te-ar putea interesa si

2 comentarii

Hartă live cu ruta și poziția în timp real a mijloacelor de transport în comun din Cluj-Napoca – Revista Presei 02/02/2023 - 17:47

[…] post Hartă live cu ruta și poziția în timp real a mijloacelor de transport în comun din Cluj-Napoca appeared first on Stiri de Cluj – Servus […]

Raspunde

Comenteaza