Grădinița specială din Cluj-Napoca, dotată cu mobilier și echipamente noi

by admin

Grădinița Specială Cluj-Napoca a fost dotată cu mobilier și echipamente noi, care contribuie la desfășurarea în condiții optime a activității specifice. Instituția se află în subordinea Consiliului Județean Cluj.

Astfel, au fost achiziționate dulapuri pentru hol, paturi rabatabile, rafturi de bibliotecă și scaune ergonomice, acestea îmbunătățind confortul și calitatea vieții preșcolarilor cu dizabilități, asigurând, totodată, un mediu tonic, sănătos, estetic și o organizare optimă a spațiului.

De asemenea, instituția școlară a fost dotată cu o tablă interactivă, două retroproiectoare și două laptopuri. Utilizarea tablei interactive permite trecerea de la o metodă tradiţională de predare la una modernă, presupunând numeroase posibilităţi de prezentare şi diversificare a informaţiei, cu avantaje atât pentru copii, cât și pentru cadrele didactice. 

Pe lângă acestea, a mai fost achiziționată și o ladă frigorifică.

Beneficiarii direcți ai Grădiniței Speciale din Cluj-Napoca sunt copiii preșcolari cu vârsta de 3 – 6 ani cu dizabilități intelectuale, sindrom hiperkinetic, sindrom Down, tulburări din spectrul autist, întârziere în dezvoltarea limbajului expresiv și receptiv, în dezvoltarea generală, precum și  cu tulburări emoționale și de conduită.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Comenteaza