Garaj cuprins de flăcări în Gherla. O mașină a luat foc înăuntru

by admin

Pompierii au intervenit de urgență la un incendiu produs marți după-amaiza pe strada Plopilor din Gherla. O mașină a luat foc într-un garaj, iar flăcările au cuprins întregul imobil.

„Pompierii din cadrul Punctului de Lucru Gherla intervin în aceste momente cu o autospecială de stins incendii pentru lichidarea flăcărilor care au cuprins un garaj de pe strada Plopilor din municipiul Gherla. În momentul sosirii la fața locului, pompierii au găsit garajul și un autoturism parcat în interiorul acestuia cuprinse de flăcări.

Intervenția echipajelor operative au limitat extinderea focarelor mai departe de limitele în care au fost găsite. Până în prezent nu au fost persoane care să solicite consult medical.

Alături de pompierii din cadrul Punctului de Lucru Gherla intervine și o autospecială de stins incendii din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Gherla”, a transmis ISU Cluj.

Te-ar putea interesa si

2 comentarii

sergiu 20/09/2023 - 07:44

Cine raspiunde dacă în localitățile care au trasa instalația de apa de 2 ani dar nu au apa SI SE INTAMPLA O NENOROCIRE ..INCENDIU DE EXEMPLU…????Compania de APA -SOMES??

Raspunde

Comenteaza