Garage Sale caritabil la Dej

by admin

Centrul Cultural Arta din Dej va găzdui vineri, 29 noiembrie, de la ora 11 un Garage Sale Caritabil. Organizatorii, cei de la  Asociatia Jasminne copii cu autism Dej şi Vale cu Stele – centru de dezvoltare a abilităților doresc să contribuie prin aceasta la realizarea unui Centru de Dezvoltare a Abilităților.

„De peste doi ani avem o locație frumoasă care are toate avantaje de de a deveni un Centru de Dezvoltare a Abilităților, cu mult spatiu verde, atat de necesar copiilor/tinerilor și îndeosebi a copiilor cu nevoi speciale, unde vor fi multe evenimente publice interactive, bazare, ateliere unice și divese ca tematică…”, spun organizatorii.

 Asociatia Jasminne copii cu autism Dej şi Vale cu Stele – centru de dezvoltare a abilităților au ănceput proiectul de la zero, cu drenajul terenului, alaturi de oameni implicați și au ajuns la un pas de funcționare.

„Pentru ca Centrul să fie legal funcțional avem nevoie de o sumă de bani pe care dorim să o strângem prin intemediul acestui Garaje Sale(târg caritabil) unde veți putea găsi la prețuri modice diverse lucrușoare hand made unicat create cu multa inspirație, gablonțuri donate de suflete dragi, plusuri vesele și multe produse de panificație delicioase…”, arato oficialii proiectului.

Cei care doresc să susțină cauza pot dona în următorul cont:
Banca Transilvania
Cod Iban: RO12 BTRL RONC RT03 7533 9001
Cif:31295912
In EURO
RO32BTRLEURCRT0375339002
SWIFT: BTRL RO22

Te-ar putea interesa si

Comenteaza