GALERIE FOTO | Un tur virtual pe Secția Clinică Neurologie II după renovarea etajului I

by Oana Spiru

Lucrările de reabilitare a etajului I din Secția Clinică Neurologie au fost finalizate. Pe lângă lucrările de modernizare, în acest an, în secție au fost înlocuite toate paturile, saltelele și noptierele.

„Cu aproape 2000 de pacienți anual, Secția Clinică Neurologie II oferă asistență medicală pentru o paletă largă de afecțiuni neurologice. Confortul și siguranța pacientului sunt prioritare pentru noi, tocmai de aceea renovarea secției reprezintă un progres semnificativ și, implicit, creșterea calității actului medical”, spun reprezentanții Spitalului Județean de Urgentă Cluj-Napoca.

Prima etapă a procesului de modernizare, constând în reabilitarea și modernizarea etajului I, a fost încheiată. Lucrările continuă cu renovarea și modernizarea parterului clădirii. Valoarea totală a investiției (parter + etaj) se ridică la aproape 2.300.000 lei și presupune amenajarea saloanelor, a grupurilor sanitare și a holurilor, înlocuirea tâmplăriei interioare și exterioare, implementarea sistemului de apelare medicală, înlocuirea instalațiilor termice și electrice și extinderea instalației de oxigen medicinal.

Lucrările au fost începute în septembrie 2020, cu sprijinul Consiliului Local al Municipiului Cluj-Napoca, care a alocat 1.000.000 lei pentru acest proiect. Restul cheltuielilor vor fi suportate din veniturile proprii ale spitalului. În perioada următoare, după finalizarea parterului, vom demara lucrări de reabilitare a parterului Secției Clinice Neurologie I.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza