Galeria Universității Cluj avertizează Consiliul Județean să nu depășească termenul pentru finalizarea lucrărilor la Cluj Arena

by Christian Suciu

Peluza ”Șepcile Roșii” a înaintat un avertisment către reprezentanții Consiliului Județean Cluj să se încadreze în termenul stabilit pentru finalizarea lucrărilor la gazonul de pe Cluj Arena pentru ca Universitatea Cluj să poată evolua pe propriul stadion în meciurile acasă ce urmează să se desfășoare în campionatul intern. Aceștia au afișat un banner în peluza stadionului prin care cer urgentarea finalizării operațiunilor de înlocuire a gazonului.

” Domnule Alin Tișe , pe noi ne interesează să vă țineți de cuvânt și să vă dovediți competența! Ne interesează să fie terminate lucrările la timp și gazonul să fie corespunzător pentru joc, conform promisiunilor și angajamentelor asumate de dumneavoastră! Domnule Tișe, pe noi ne interesează ca “U” să își joace meciurile ACASĂ, la Cluj, pe Stadion Dr. Mircea Luca (Cluj Arena), înconjurată de toți suporterii și de toată dragostea pe care noi o putem dovedi pentru Simbolul Unor Inimi Românești!

Locul Universității este acasă, în Cluj-Napoca, în cel mai frumos loc de pe pământ, pe Stadion Dr. Mircea Luca, alături de toți aceia care respiră si trăiesc în Alb și Negru! Acest lucru trebuie să se materializeze începând cu 24 Aprilie, când “U” are programat următorul meci din postura de gazdă.” au transmis reprezentanții ”Șepcilor Roșii” Președintelui Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza