Gaia, spectaculoasa lucrare a lui Luke Jerram, expusă la Grădina Botanică din Cluj

by Oana Spiru

În acest weekend Grădina Botanică „Alexandru Borza” este partener al inițiativei Lights On Romania privind susținerea centrului de refugiați ucraineni aflați în tranzit în Gara CFR Cluj-Napoca.

În acest sens, Gaia – spectaculoasa lucrare a lui Luke Jerram care „înfățișează” Pământul – va fi expusă în Grădina Botanică și va putea fi vizitată în intervalul orar 10:00 – 22:00.

„Acum emoțiile sunt parcă mai intense ca niciodată, îmbrățișările mai dulci, iar zâmbetele mai apreciate. Ca de fiecare dată, Gaia – spectaculoasa lucrare a lui Luke Jerram – ne face să ne uităm la lucrurile care contează cu adevărat. Într-un context apăsător, instalația va aduce un strop de speranță în jur și ne va oferi șansa de a visa cu ochii deschiși”, spun reprezentanții Lights On Romania.

Gaia va fi expusă în 26 și 27 martie la Grădina Botanică din Cluj, iar fiecare vizită echivalează cu o faptă bună. Instalația va putea fi admirată îndeaproape în schimbul unei donații, toți banii fiind direcționați pentru a le veni în ajutor refugiaților ucraineni, prin proiectul O masă caldă.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza