FOTO/VIDEO. Două autobasculante au ars în parcarea unei localități din Cluj. Focul, la un singur pas să cuprindă o autoutilitară din preajmă

by admin

Două autobasculante au luat foc în localitatea Răscruci, din județul Cluj. În momentul sosirii pompierilor la fața locului, focul cuprinsese în totalitate două autobasculante și era pe punctul de a se propaga la o autoutilitară ce era parcată în apropiere.

“Două autospeciale pentru stins incendii, din cadrul ISU Cluj și una din cadrul SVSU Bonțida, au intervenit aseară pentru a lichida flăcările care au cuprins două autobasculante ce staționau într-o parcare amenajată din localitatea Răscruci. Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 20.50, iar în momentul sosirii acestora la fața locului, focul cuprinsese în totalitate două autobasculante și era pe punctul de a se propaga la o autoutilitară ce era parcată în apropiere.

Operațiunile pentru stingerea incendiului au durat mai bine de o oră, fiind limitată extinderea acestuia mai departe de limitele în care a fost găsit. Ulterior au fost desfășurate acțiuni pentru înlăturarea efectelor negative ale incendiului. Nu au fost persoane rănite în urma acestui eveniment, iar cercetările preliminare au dus la concluzia că totul a pornit de la o defecțiune a instalației electrice a unuia dintre autovehicule”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza