FOTO: Un depozit de semințe din Cluj a ars din temelii

by admin

Un incendiu puternic a cuprins duminică seara un depozit de semințe din localitatea Răscruci. Focul a fost observat în jurul orei 18:20, iar oamenii au sunat de urgență la 112. Pompierii au intervenit cu patru autospeciale pentru stins incendii, din două subunități ale ISU Cluj, și una a Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din Bonțida.

„În momentul sosirii pompierilor, flăcările cuprinseseră deja în totalitate clădirea cu două nivele și cu o suprafață de circa 400 mp. Arderea se manifesta generalizat cu posibilitatea de extindere a focului la un fânar și la casele situate în imediata vecinătate a depozitului. Intervenția pompierilor a durat mai bine de cinci ore, fiind necesară prioritizarea protejării vecinătăților și a personalului implicat în operațiunile de stingere a acestuia”, au transmis cei de la ISU Cluj.

Depozitului a fost distrusă în totalitate, împreună cu mai multe utilaje de sortat semințe și aproximativ 150 de kilograme de semințe. Din fericire, nici o persoană nu a fost rănită în incendiu. Pompierii urmează să stabilească cauza izbucnirii focului.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza