FOTO: Ploaia torențială a dat peste cap traficul în Cluj. Varianta Zorilor- Mănăștur blocată de inundații

by admin

Ploaia torențială de luni seara a dat peste cap traficul în Cluj-Napoca. Deși a plouat mai puțin de jumătate de oră, numeroase străzi din oraș au fost acoperite de apă, iar șoferii au putut circula cu greu.

Varianta Zorilor- Mănăștur a fost blocată total, după ce apa a intrat pe carosabil. Unele mașini au fost surprinse de șuvoaie și nu au mai putut înainta.

De asemenea, subsolurile unor clădiri au fost inundate. Potrivit ISU Cluj, la numărul de urgență 112 s-au primit mai multe apeluri prin care se cere ajutorul pompierilor.

„Au fost primite apeluri pentru subsoluri inundate pe străzile G. Antipa, M. Zsigmond și Câmpului. De asemenea, este solicitată intervenția pompierilor pentru a evacua apa din două apartamente situate la demisol și trei subsoluri pe strada E. Lovinescu din municipiul Cluj-Napoca. Este posibil ca apa să se retragă din aceste locații imediat cu încetarea precipitațiilor.
A fost înregistrat un apel privind faptul că o mașină a rămas blocată pe strada Frunzișului, însă apelantul a precizat că nu se află nimeni în pericol. Pe strada M. Kalman a fost semnalat faptul că apa a adus pe carosabil mai multe aluviuni”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza