FOTO: Performanța se plătește! Elevii olimpici ai Clujului au fost premiați de Consiliul Județean la Auditorium Maximum

by Christian Suciu

Peste 500 de elevi și 246 de profesori au fost premiați de Consiliul Județean Cluj la ”Gala Performanței Educației Clujene” desfășurată în cursul zilei de ieri la Auditorium Maximum. Peste 300 de mii de lei au fost alocați premierii elevilor ce au înregistrat rezultate deosebite la olimpiade și concursurile naționale sau internaționale.

” Susținem excelența în educație, fiind conștienți de efortul și munca depuse de către elevi și profesori în drumul lor spre reușită. Fără a-i uita pe dascălii lor, pot spune cu certitudine că avem tineri de valoare, modele demne de urmat, care au dat dovadă de perseverență și ambiție și datorită cărora județul își consolidează din nou poziția onorantă pe harta performanței școlare. Doresc să transmit tuturor cele mai sincere felicitări și mult succes în activitatea viitoare!”, a transmis Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

În cadrul evenimentului, desfășurat la Auditorium Maximum, au fost acordate recompense financiare și diplome unui număr de 506 elevi care au obținut premii/locuri I, II, III, mențiuni și medalii la olimpiadele și concursurile naționale și internaționale.

De asemenea, au fost oferite recompense băneşti şi diplome de excelenţă pentru 246 de profesori care au pregătit elevii merituoși.

FOTO:

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Comenteaza