FOTO: Accident pe Calea Turzii din Cluj-Napoca. O persoană a rămas încarcerată

by admin

Un accident de circulație a avut loc în urmă cu puțin timp pe Calea Turzii din municipiul Cluj-Napoca. ISU Cluj a intervenit cu două echipaje de descarcerare și cu două echipaje de prim-ajutor. Trei persoane au fost rănite, iar una dintre victime a rămas încarcerată.

„Conducătorul unui autoturism, un bărbat de aproximativ 75 de ani, a fost extras de echipajul de descarcerare și transportat conștient la UPU pentru investigații medicale. Alte două persoane au refuzat transportul la spital”, a transmis ISU Cluj.

„În cursul acestei zile, în jurul orei 12.30, la intersecția străzilor Gheorghe Pop de Băsești și Calea Turzii, din municipiul Cluj-Napoca, a avut loc un impact între două autoturisme, conduse de un bărbat de 76 de ani și un bărbat de 26 de ani. În urma evenimentului, conducătorul auto în vârstă de 76 de ani a fost transportat la o unitate medicală, în vederea acordării îngrijirilor de specialitate. Testările acestora cu aparatul etilotest au reieșit negative”, spun reprezentanții IPJ Cluj.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza