FOTO: Accident în Gherla. Mașinile au rupt doi stâlpi de electricitate

by admin

Un grav accident de circulație a avut loc joi dimineața pe strada Dejului din municipiului Gherla. Autoturismele implicate au rupt doi stâlpi de electricitate, iar unul dintre șoferi a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

„Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 6.30, iar în momentul sosirii la fața locului au fost găsite două autoturisme avariate, cu ocupanții ieșiți din acestea, și doi stâlpi de susținere a liniilor de transport a energiei electrice rupți la baza acestora.

Un bărbat de circa 50 de ani a primit îngrijiri medicale de la echipajul SAJ și a fost transportat la spital în stare de conștiență și cooperant. Prin disperatul unității a fost solicitată intervenția echipei specializate a furnizorului de utilități, având în vedere că cablurile susținute de stâlpi s-au rupt în urma impactului și a fost întreruptă furnizarea energiei electrice în zona respectivă”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

Pompierii au sprijinit acordarea primului ajutor calificat, au asigurat măsuri de siguranță prin balizarea zonei în care erau căzute cablurile electrice, precum și măsuri de prevenire a incendiilor prin deconectare bateriilor autoturismelor avariate. De asemenea, s-a acordat sprijin pentru degajarea drumului de elemente desprinse din caroseriile autoturismelor, în vederea reluării traficului rutier.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

radu cluj 11/02/2021 - 15:46

prin DISPERATUL ,,, CA CABLURILE ,,,scoala de ziaristi ,,,,,

Raspunde

Comenteaza